Hallo Tepih
Telefon 092 1314 190
Poštovani, tvrtka Hallo tepih j.d.o.o. bavi se isključivo pranjem tepiha.
Projekt smo nazvali Hallo tepih, kako bi kupcima na razumljiv način signalizirali da dolazimo na poziv, besplatno preuzimamo i dostavljamo očišćene tepihe.
Cijena usluge pranja kategorizirana je između 30 i 35kuna po metru kvadratnom, ovisno o vrsti tepiha.

Prije početka sa radom, proveli smo malo istraživanje tržišta, i zaključili kako u Hrvatskoj ne postoji stručna praonica tepiha, već se to obavlja kao sporedna djelatnost unutar autopraonica i kemijskih čistionica.

Kako su to prostori velike vlažnosti, hladnoće, prljavštine i mirisa vozila, nije nas čudilo što se malo ljudi odlučuje na usluge pranja tepiha.Nabavili smo stroj za istresanje prašine iz tepiha, šamponiranje i usisavanje, te najbitnije, stroj za ispiranje i sušenje tepiha.

U savjetovanju sa stručnjacima, pronašli smo tehnološki proces i ekološka sredstva za pranje, njegu i osvježavanje tepiha, SIGURAN ZA ORIJENTALNE, SVILENE, ALI I TEPIHE OD BAMBUSA I NOVIH MATERIJALA.
Vrlo nam je važno da naša usluga bude SIGURNA ZA DJECU, ALERGIČARE I KUĆNE LJUBIMCE.

POMAŽEMO našim kupcima pripremiti tepih za odvoz i kod povrata vratiti ga na mjesto.Kod preuzimanja tepiha dajemo potvrdu o preuzimanju, a svaka naša dostava izvršena je u roku od 48 sati i sa ispostavljenim fiskalnim računom.
Dostava je potpuno besplatna na području grada Zagreba i Dugog Sela.
Zahvaljujemo na vašem vremenu koje ste utrošili na čitanje ovog predstavljanja, kojem je cilj upoznavanje potrošača sa stanjem na tržištu ovih vrsta usluga i sa elementima bitnim za odlučivanje koga angažirati.
Imate li prijedlog za poboljšanje naše usluge ili pitanja vezanih uz prava potrošača iz područja naših usluga, rado ćemo vam odgovoriti i pružiti uslugu, pomoći ili savjetovati, naravno besplatno.Obratite nam se s povjerenjem.

Nazovite nas na telefon.


091 4646 340

ili nas kontaktirajte putem e-maila,

info@hallotepih.com
© 2017. Sva prava pridržana - HALLO TEPIH j.d.o.o.
Produkcija: MASTER405