Hallo Tepih
Telefon 092 1314 190
Poštovani, tvrtka Eko-terris j.d.o.o. bavi se isključivo pranjem tepiha.
Projekt smo nazvali Hallo tepih, kako bi kupcima na razumljiv način signalizirali da dolazimo na poziv, besplatno preuzimamo i dostavljamo očišćene tepihe.
Cijena usluge pranja kategorizirana je između 25 i 30kuna po metru kvadratnom, ovisno o vrsti tepiha.

Prije početka sa radom, proveli smo malo istraživanje tržišta, i zaključili kako u Hrvatskoj ne postoji stručna praonica tepiha, već se to obavlja kao sporedna djelatnost unutar autopraonica.

Kako su to prostori velike vlažnosti, hladnoće, prljavštine i mirisa vozila, nije nas čudilo što se malo ljudi odlučuje na usluge pranja tepiha.Nabavili smo stroj za istresanje prašine iz tepiha, šamponiranje i usisavanje, te najbitnije, stroj za ispiranje i sušenje tepiha.

U savjetovanju sa stručnjacima, pronašli smo tehnološki proces i ekološka sredstva za pranje, njegu i osvježavanje tepiha, SIGURAN ZA ORIJENTALNE, SVILENE, ALI I TEPIHE OD BAMBUSA I NOVIH MATERIJALA.
Vrlo nam je važno da naša usluga bude SIGURNA ZA DJECU, ALERGIČARE I KUĆNE LJUBIMCE.

POMAŽEMO našim kupcima pripremiti tepih za odvoz i kod povrata vratiti ga na mjesto.Kod preuzimanja tepiha dajemo potvrdu o preuzimanju, a svaka naša dostava izvršena je u roku od 48 sati i sa ispostavljenim fiskalnim računom.
Dostava je potpuno besplatna na području grada Zagreba i Dugog Sela.
Zahvaljujemo na vašem vremenu koje ste utrošili na čitanje ovog predstavljanja, kojem je cilj upoznavanje potrošača sa stanjem na tržištu ovih vrsta usluga i sa elementima bitnim za odlučivanje koga angažirati.
Imate li prijedlog za poboljšanje naše usluge ili pitanja vezanih uz prava potrošača iz područja naših usluga, rado ćemo vam odgovoriti i pružiti uslugu, pomoći ili savjetovati, naravno besplatno.Obratite nam se s povjerenjem.

Nazovite nas na telefon.


091 4646 340

ili nas kontaktirajte putem e-maila,

info@hallotepih.com
© 2016. Sva prava pridržana - HALLO TEPIH j.d.o.o.
Produkcija: MASTER405